Nagy szeretettel hívogatok következő szimbólum- és írásterápiás önismereti műhelyünkre március 9-én szombaton, Budapesten!

 

TÉMÁNK: BÁTORSÁG ÉS ÖNBIZALOM

A Tavasz ideális időszak arra, hogy fejlesszük bátorságunkat és önbecsülésünket, hiszen ilyenkor minden arra hív a külvilágban is, hogy nyiss, bontakozz és töltekezz 🌱

Mit ébresztenél most magadban? Miben szeretnél erősödni? Mit is jelentene Neked a felszabadult, önazonos élet?

Műhelyünk keretén belül megvizsgáljuk majd aktuális kérdéseinket, kétségeinket és erőt gyűjtünk azok legyőzéséhez - mindehhez pedig a kifejezésterápia eszközeit használjuk majd.

 

✒️KINEK AJÁNLOM?

Ez a Te műhelyed, ha:

  • úgy érzed, dolgod van az önbizalom témájával vagy szeretnél dolgozni félelmeid legyőzésén

  • szeretnéd magad bátrabbnak és magabiztosabbnak érezni, akár egy konkrét életterületen is

  • keresed az önbecsülésed erősítésének útjait és/vagy önismereted mélyítésének lehetőségeit

  • érdekel a szimbólumokkal való munka

  • szeretsz naplózni vagy kipróbálnád az önreflektív írást

  • és mindezt egy szeretetteli, barátságos és biztonságos hangulatban tennéd meg

     

✒️IDŐPONT ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK:

2024. március 9. 9.00-12:00-ig
Budapest, VI. kerület (részletek bejelentkezés után)

✒️Részvételi díj: 15.000 Ft
(Jó, ha tudod! Ez egy jótékonysági műhely lesz, az alkalmon befolyt összeg 100%-ával a Szívemben Született Afrika Alapítványt támogatjuk majd.)


A csoportot vezeti:
Frankó Betta tanácsadó szakpszichológus

✒️BEJELENTKEZÉS:
Jelentkezni kizárólag EMAILBEN, a lelkisugo@gmail.com címen keresztül lehet.

(Fontos: A program létszámkorlátos, így kérlek, vedd figyelembe, hogy jelentkezésed csak annak visszaigazolása után válik véglegessé!)

További információt a műhellyel kapcsolatosan emailben vagy telefonon kérhetsz: 06305000886

Sok szeretettel várlak!❤️


Korábbi csoporttagok visszajelzései

Kíváncsi vagy, milyen élmény lehet a műhely? Olvasd el volt résztvevőink benyomásait!

“Szerettem a műhelyen részt venni, mert annak ellenére, hogy számomra ismeretlen eszközökkel dolgoztunk, nem éreztem az egyébként olykor nálam előbúvó önsanyargató teljesítménykényszert. Erős, komoly önismereti kérdések merültek fel, amik persze nehezek, viszont nagyon őszinte válaszokat kaptam magamtól és ennek volt egy felszabadító hatása, ami végigkísérte egyébként az egész napom. Szóval én ezúton is nagyon szépen köszönöm és remélem mindig pont jókor fogom meglátni a további műhelyeiteket, alkalmaitokat, hogy azokon is részt vehessek! =)”

“Lecsendesedve, fókuszáltan, nyitottan tudtam fogadni az egészet, és megerősítve, feltöltődéssel távoztam.”

“A műhely egy csoda volt! Egyrészt teljesen ismeretlenként a szimbólum- és írásterápia világában nem voltak elvárásaim, mégis valami nagy dolgot vártam a szívem mélyén. A műhely egyszerre volt nagyon egyszerű (a szó legszebb értelmében) és mégis olyan eget rengető, hogy úgy éreztem csak úgy röpködnek a szikrák bennem. A légkör biztonságos volt, barátságos és nagyon otthonosan éreztem magam, mintha barátok hívtak volna meg. És bár minden nagyon személyes és meghitt volt, mégis úgy éreztem, hogy szakmailag meg vagyok tartva, ott van a védőháló alattam. Nagyon bizonytalanul vágtam bele az új évbe, kételkedve magamban és a jövőmben. Haza meglepően magabiztosan indultam el, megerősödve, és új élményként ért, hogy izgatottan várom a holnapot, hogy felfedezhessem az utat, amin elindított ez a pár óra!”

“Kedvenc részem az volt, hogy mertem igazán jelen lenni és alkotni. Teret és bátorságot kaptam ahhoz, hogy megéljem a fájdalmaimat és megtaláljam az örömömet, akár egy olyan apróságban, mint egy élénk, színes, gyermeki rajz.