A kurzus célja

Melyek azok a dolgok, amelyek örömöt okoznak Neked az életedben? Melyek azok a tevékenységek, amelyekre szinte mindig tudnál IGEN-t mondani, amelyek mindig jóleső érzésekkel járnak Neked? Mi az, ami feltölt, energiát ad vagy megnyugtat, amikor arra van szükséged?

Az Örömtérképezés minikurzus abban támogat, hogy tudatosítsd és tudatosan építsd az örömforrásaidat.

Töltsd le a munkalapokat!

 

Visszajelzések a minikurzusról

Olvasd el azok tapasztalatait, akik már feltérképezték örömeiket!

“Nem gondoltam volna, hogy néhány kérdés ennyi örömteli változást tud hozni az életembe... annyira köszönöm, hogy ezt megosztottad a világgal, Betta! “

“Annyira jól felépített kurzus! Az alapoktól az elvontabbnak tűnő témákig végigvezet azokon a területeken, ahol lehet öröm – már a kitöltése “örömfokozó” volt :) Köszönöm szívből!”

“Lelkisúgó Betta örömtérképezés kurzusa emlékeztetett arra, amit a sűrű mindennapokban túl sokszor elfelejtettem, másrészt meg inspirált arra a feltett kérdésekkel, hogy tágabban és tudatosabban tekintsek az örömökre az életemben. Jó szívvel ajánlom!”

“Rövidnek tűnik, de nem volt az, tényleg elmélyülést igényel. Szuper átfogóak a munkalapok, és egy csomó kérdésről napok óta gondolkodom.“

“Írtó jó, hogy úgy érzem, minden nap teszek igazából valamit magamért és azért, hogy boldogabb legyek.”

“Ezt ajánlani fogom az osztályomnak!”

A kurzus értéke: 7.990 Ft

munkámat így támogathatod:

Kövess instagramon és facebookon!

Köszönöm, ha ajánlod tartalmaimat ismerőseidnek és barátaidnak!

A honlap tartalmai a pszichoedukációt szolgálják, azonban nem helyettesíthetik a személyre szabott tanácsadást, terápiás kezelést. Ennek megfelelően, az ingyenesen elérhető tartalmakat az Olvasó minden esetben csak a saját felelősségére értelmezheti és használhatja fel.